Укріплювач стяжок Mapei Prosfas: Професійний погляд на його застосування в будівництві
20.01.2024

Чим укріпити стяжку якщо вона крихка? Робили стяжку та щось пішло не так? Чи є матеріал який здатен укріпити стяжку підлоги та досягти міцності для монтажу паркетної дошки на клей?

На всі питання є одна відповідь: Так і це Укріплювач стяжки Mapei Prosfas

Як вибрати підкладку під ламінат
20.01.2024

Перш ніж розпочати процес укладання ламінату, необхідно ретельно підготувати основу для монтажу підлогового покриття. Це напряму впливає на тривалість служби підлоги та якість звуко- та теплоізоляції в будинку. У цій статті розглянемо матеріали, які використовуються для підкладки під ламінат.

Знижка -15 % на ламіновану підлогу від німецького виробника Classen!
23.10.2023

Не пропустіть чудову можливість оновити свій дім з використанням найякіснішої ламінованої підлоги від німецького виробника Classen. Ламінат Classen відомий своєю надійністю, стильним дизайном і тривалим експлуатаційним строком. А зараз у нас є спеціальна пропозиція -15 % знижка на ламіновану підлогу з колекцій Sky Line, Euphoria та Trend!

Кварцвініл: Товщина. Яка буває? Навіщо? Чому?
05.09.2023

Кварцвініл якої товщини випускається? Чим відрізняється 2 мм від 4,5 мм? Для чого потрібен товщий а для чого тонкіший? На всі ці запитання ви знайдете відповіді прочитавши цю статтю

Новий крок до ідеальної підлоги: Alsapan Osmoze приєднується до нашого асортименту!
21.08.2023

Ми в раді відзначити надзвичайно важливий крок до більш природних та екологічно чистих інтер'єрів. З великою гордістю представляємо Alsapan Osmoze - новий бренд підлогового покриття, який об'єднує найсучасніші технології та екологічні зобов'язання.

Превращение в мире рельсовых панелей: Встречайте панели SUPER PROFIL!
21.08.2023

Изменяя правила игры в области дизайна интерьера, мы представляем вам SUPER PROFIL, новый стандарт в сфере рельсовых стеновых панелей. Инновации, удобство и стиль – вот что определяет эти панели!

8 найголовніших підказок при виборі плінтусів
18.07.2023

Обираючи підлогу дуже часто мало хто приділяє увагу вибору підлогового плінтусу та відкладає пошук на останній момент. Ми в "Містер Паркет" рекомендуємо підбір плінтусу разом з вибором підлогового покриття: це найпростіший та найвірніший спосіб обрати те що Вам буде подобатись.

Ми підготували для вас 8 найголовніших підказок, які допоможуть Вам обрати плінтус Вашої мрії. Поїхали

З України пішли бренди підлоги PERGO и LOC
25.10.2022

Про це повідомив у жовтні 2022 року офіційний імпортер до України. ТМ PERGO та LOC входять до складу продуктової лінійки компанії Unilin разом з Quick-Step (ламінат, паркет, вініл, плінтус), Balterio (ламінат, вініл), Excellent (ламінат) та Flex Vinyl (вініл).

ПОРАДИ ФАХІВЦЯ: ЯК ПІДІБРАТИ ПЛІНТУС В ІНТЕР’ЄРІ
09.07.2022

Можливо Ви вже робите ремонт в своєму домі або тільки запланували його робити. Напевно,  вже продумали загальний інтер’єр та основні кольори (для стелі, стін, дверей), завантажили десятки фото в інтер’єрі меблів різних домашніх приміщень (кухні, ванної кімнати, дитячої та спальні). Це все дуже гарно, але якісний чи як кажуть «дизайнерський» інтер’єр складається з деталей та маленьких дрібничок.  Навряд чи хтось приділяє велику увагу вибору плінтусів, але даремно, адже плінтуси можуть доповнити інтер'єр або навпаки його дуже зіпсувати. Ми підготували для Вас кілька порад як правильно вибрати плінтус та зробити свою домівку неперевершеною.

Таблица RAL
08.07.2022

RAL — немецкий цветовой стандарт, разработанный в 1927 году Государственным комитетом по условиям поставок (Reichs-Ausschuss fur Lieferbedingungen) по просьбе производителей лакокрасочной продукции.

5 порад: Як вибрати правильний ламінат
05.05.2022

Щоб обрати ламінат вам не потрібно бути супер професіоналом, наші 5 простих кроків допоможуть не помилитись.

(097) 967-77-60
(066) 310-80-22
Категорії