З України пішли бренди підлоги PERGO и LOC

З України пішли бренди підлоги PERGO и LOC

25.10.2022, 00:00

Підлоги торгових марок PERGO та LOC більше в Україну не постачаються.

Про це повідомив у жовтні 2022 року офіційний імпортер до України. ТМ PERGO та LOC входять до складу продуктової лінійки компанії Unilin разом з Quick-Step (ламінат, паркет, вініл, плінтуси), Excellent (ламінат) та Flex Vinyl (вініл).

 

Нагадаємо, Pergo - торгова марка покриттів для підлоги з ламінату і ПВХ-плитки, що виробляються шведською компанією Perstorp AB. У 1977 році, у складі групи Perstorp, розробила першу версію ламінованого покриття для підлоги. У 2012 році бренд Pergo разом із заводом та технологіями придбала американська компанія Mohawk Industries за $150 млн, яка зараз уже володіє значною кількістю лідерів будівельної та підлогової індустрії світу, включаючи IVC, Karastan, Kerama Marazzi, Lees, Marazzi, Moduleo, Mohawk, , Pergo, Quick-Step, Ragno, Unilin та інші.


«Вихід» преміального бренду статі PERGO з України може свідчити про суттєві очікування зниження попиту преміального сегмента у будівельних матеріалах та зниження платоспроможності українців у 2022/2023 роках у зв'язку з війною в Україні. А торгова марка LOC навпаки є представником бюджетного сегменту вінілової статі, дуже популярного в останні роки. Висновок з асортименту LOC FLOOR свідчить про зміни у концентрації дистриб'ютора та спільну політику імпортера стосовно українського ринку підлогових покриттів. Очікується вся увага до ТМ Quick-Step – флагмана виробника з широкою асортиментною лінійкою, з преміум-технологіями та доступною ціною для України.


Статті

Укріплювач стяжок Mapei Prosfas: Професійний погляд на його застосування в будівництві
20.01.2024

Чим укріпити стяжку якщо вона крихка? Робили стяжку та щось пішло не так? Чи є матеріал який здатен укріпити стяжку підлоги та досягти міцності для монтажу паркетної дошки на клей?

На всі питання є одна відповідь: Так і це Укріплювач стяжки Mapei Prosfas

Як вибрати підкладку під ламінат
20.01.2024

Перш ніж розпочати процес укладання ламінату, необхідно ретельно підготувати основу для монтажу підлогового покриття. Це напряму впливає на тривалість служби підлоги та якість звуко- та теплоізоляції в будинку. У цій статті розглянемо матеріали, які використовуються для підкладки під ламінат.

Кварцвініл: Товщина. Яка буває? Навіщо? Чому?
05.09.2023

Кварцвініл якої товщини випускається? Чим відрізняється 2 мм від 4,5 мм? Для чого потрібен товщий а для чого тонкіший? На всі ці запитання ви знайдете відповіді прочитавши цю статтю

(097) 967-77-60
(066) 310-80-22
Категорії